Promovare online

Promovare Online – cunoscuta si sub denumirile de Promovare Web, eMarketing, Internet Marketing sau Digital Marketing reprezinta o abordare a Marketingului in care instrumentele, metodele si conceptele generale sunt utilizate, adaptate si exprimate in concordanta cu specificul, facilitatile si oportunitatile oferite de mediul online.
Studiile de piata arata ca “traim online”. Astfel, in momentul in care avem nevoie de informatie, dorim sa cumparam sau sa stim care produs este cel mai potrivit nevoilor noastre cautam pe internet: inainte sa ajungi la doctor cauti pe google; inainte sa ajungi la service cu masina cauti pe google; nu mai stii reteta prajiturii favorite cauti pe google; vrei sa stii cat costa sa iti schimbi mobila cauti pe google. Cautarile pe google cresc spectaculos de la an la an datorita cresteri numarului de utilizatori al dispozitivelor mobile. Stiati ca… 64% din clientii online intra pe anunturi sponsorizate (platite) in timp ce doar 40% stiu ca primele anunturi afisate pe google sunt sponsorizate?

promovare online

Google Adwords

Google AdWords reprezinta una dintre cele mai eficiente metode de publicitate din zilele noastre. Este o metoda excelenta pentru a aduce rapid vizitatori targetati din Google direct pe site-ul afacerii tale, pentru a promova produsele si/sau serviciile pe care le oferi.

Facebook Ads

Reclamele platite pe Facebook iti ofera nenumarate posibilitati prin care iti poti creste numarul fanilor si vanzarile in acelaşi timp. Investind in acest tip de reclama poti ajunge la sute de mii de potentiali clienti, iar anunturile tale pot fi structurate in functie de obiective: conversii, engagement, vizite pe site, page likes, etc.

eMail Marketing

Cum email marketing-ul devine unul dintre canalele de comunicare preferate ale specialistilor in marketing de pretutindeni, este din ce in ce mai dificil sa obtii rezultate bune fara o strategie care sa te diferentieze de ceilalti. Echipa noastra va analiza si va contura un drum de urmat bazat pe cele mai bune practici astfel incat sa obtineti rezultate optime pe viitor.

Display Advertising

Adeseori ca si reclama prin bannere, display advertising-ul este in fapt o forma de marketing ce poate avea mai multe forme, avand practic la dispozitie o multitudine de posibilitati de a prezenta mesajul (text, imagine, animatie, video), precum si o varietate de moduri de a targeta potentialii clienti, de la afisarea mesajelor pe website-uri foarte nisate, si pana la a urmari zone de interes foarte general.

Studiile de piata arata ca “traim online”.

Nu este suficent sa ai un site de prezentare sau un magazin online daca nu esti prezent in motoarele de cautare. Competita de pe prima pagina Gooogle este acerba, iar munca pentru a ridica site-ul tau trebuie sa fie sustinuta si continua. Odata cu urcarea in rang a site-ului se va imbunati traficul si implicit veniturile ce provin din website. Pentru asta folosim cele mai eficiente metode de promovare online printre care FacebookAds, Google AdWords, Email Marketing, Display Advertising.